Om Nordic Pickleball

Varmt välkommen till Nordic Pickleball – Vi finns här för dig

Nordic Pickleball grundades tidigt under 2021 av tre vänner i den fina sommarstaden Nyköping i Sverige. Det gemensamma syftet var att kunna lyfta och bredda sporten pickleball samt att kunna erbjuda pickleballutrustning till både nyblivna spelare men även till tävlingsspelare.

Vi är inte här för att bli en webbutik i mängden, vår tro är att vi är här för att kunna utmana status quo samt kunna hjälpa folk att upptäcka det fantastiska i pickleball. Vi strävar efter att kunna erbjuda de bästa tänkbara märkena och produkterna på marknaden på ett lätt och tillgängligt sätt.

Vårt team lägger ner oändligt med timmar på att koncentrera sig på detaljerna så att du i slutändan enkelt kan komma igång med spelandet.

Vi vill uppmuntra deltagande och engagemang, så att Nordic Pickleball handlar lika mycket om vad vi erbjuder dig just nu, som vad du vill se på vår webbplats och sociala medier i framtiden.

Vi är övertygade om att vi tillsammans är den nya generationen pickleball i norden och vi tror att vi är framtiden.

Om du har en fundering eller behöver hjälp med något, tveka inte att skicka ett mejl till oss, info@nordicpickleball.com

Kika gärna in vår youtube-video här nedanför där vi tillsammans med videokreatören Linus Thuholm pratar om pickleball och om oss själva.

Tack för att du stödjer oss under vår resa.

 

    Vår webbshop

Email: info@nordicpickleball.se

    Öppetider

Skicka ett mail till oss så ser vi till att svara så snabbt det går men alltid inom 24 timmar.

Vi som driver Nordic Pickleball

Emil Eklund

Head of Equipment

Rasmus Eklund

Head of Brand